Annetje Ottow is lid raad van commissarissen van Stichting VU-VUmc

Posted by on Jun 18th, 2013 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Annetje Ottow is lid raad van commissarissen van Stichting VU-VUmc

Annetje Ottow is per 1 september benoemd tot lid van de raad van toezicht van de Stichting VU-VUmc. Ottow (47) is hoogleraar economisch publiekrecht aan het Europa Instituut van de Universiteit Utrecht. Haar onderzoeksbelangstelling ligt op het gebied van regulering en handhaving van de markt en de overheid, mededingingsrecht en het toezicht op gereguleerde sectoren. Voorheen was zij vicevoorzitter van het college van de OPTA en daarvoor was zij ruim vijftien jaar werkzaam in de advocatuur. Zij is oprichter en hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Toezicht en fungeert regelmatig als lid van accreditatiecommissies van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie.
Beeld: Universiteit Utrecht
Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen (3e druk alweer!)

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten. Nieuwsgierig naar het verhaal achter CEO me? De schrijvers zijn te boeken voor (interactieve) lezingen. Stuur een mail naar sales@ceome.nl.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery