Disclaimer & Auteursrechten

CEOme.nl is een initiatief van Miss Chief – bedenker en uitgever van journalistieke producties. Alle teksten op CEOme.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Overname (ook gedeeltelijk) is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming (info[at]misschief.nl).

Reageren op het forum
Reacties op de artikelen van Faqt.nl zijn van harte welkom. We stimuleren graag de discussie over ambitie, leiderschap en diversiteit. Om het debat to the pointen plezierig te houden, gelden enkele spelregels voor deelnemers.

* Reacties gaan inhoudelijk in op het onderwerp van het artikel. De redactie behoudt zich het recht voor reacties niet te plaatsen of te verwijderen als deze niet over het onderwerp van het artikel gaan of reclame bevatten.
* Lezersvragen en algemene opmerkingen kunnen worden gemaild naar redactie [at] ceome.nl.
* De redactie behoudt zich het recht voor reacties niet te plaatsen als de inhoud beledigend, onnodig grof, seksistisch, discriminerend of in strijd met de wet is.
* De redactie is niet aansprakelijk voor het verdwijnen van reacties door technische storingen of moderatie.
* Alle reacties en e-mails worden op werkdagen binnen maximaal 24 uur gemodereerd of afgehandeld per e-mail.
* Bij herhaaldelijk reageren in strijd met deze huisregels kan de redactie besluiten de afzender in de ban te doen. Reacties worden dan niet meer geplaatst.

Share

Photo Gallery