Auto kopen? Man hulp vragen

Posted by on Dec 24th, 2013 and filed under GELD. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Ruim driekwart van de Nederlandse vrouwen roept hulp in bij de aankoop van een auto. In 93 procent van deze gevallen was de helper een man. Dit blijkt uit onderzoek dat Onna-onna, aanbieder van verzekeringen voor vrouwen, onder meer dan 800 respondenten heeft uitgevoerd.

Mannen kopen hun auto vaker zonder hulp: bijna zestig procent van de mannen koopt zijn auto alleen. Als de man toch hulp inschakelt, kiest hij in ruim de helft van de gevallen voor een andere man. 44 procent van de mannen vindt bovendien dat hij in zijn omgeving zelf het meest verstand heeft van auto’s, tegenover 6 procent van de vrouwen.

Toch bestaat er volgens peiling behoefte onder mannelijke en vrouwelijke autokopers aan hulp (ruim vijftig procent). Bij bijvoorbeeld de technische keuring, inruil van een auto en onderhandelen over de prijs.

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen (3e druk alweer!)

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten. Nieuwsgierig naar het verhaal achter CEO me? De schrijvers zijn te boeken voor (interactieve) lezingen. Stuur een mail naar sales@ceome.nl.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery