CEO me – 4e druk

Posted by on Sep 2nd, 2015 and filed under Het boek CEO me!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Ook benieuwd naar de ervaringen en beste carrière-adviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen? Naar de persoonlijke inzichten van Hélène Vletter, Mirjam Sijmons, Karel Vuursteen, Caroline Princen, Neelie Kroes en Jan Kalff?

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen – is hier te verkrijgen.  Wij berekenen geen verzendkosten.

CEO me! bestellen
Het boek kost € 19,95 (incl. BTW en verzendkosten). Bestellen kan via PayPal en per factuur over de mail.

Betaal veilig via PayPal en ontvang CEO me! zo snel mogelijk
Druk op onderstaande button van PayPal en betaal veilig en snel. Wij verwerken uw bestelling zo snel mogelijk en sturen het boek toe. Nu nog zonder verzendkosten!

Betaal per factuur en ontvang dan CEO me! op de mat
Stuur uw bestelling per e-mail naar redactie@ceome.nl. Wij mailen u dan zo snel mogelijk een factuur. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen we CEO me! op. Profiteer: nu nog zonder verzendkosten!

Bestellingen naar buitenland
Wij brengen de extra verzendkosten bij verzending van CEO me! naar het buitenland in rekening.

 

Follow CEO_ME on Twitter

‘Leiders van de toekomst lezen CEO me’

Adjiedj Bakas, trendwatcher van het jaar 2009 en auteur van World Megatrends

Share

Leave a Reply

Photo Gallery