Ivana Vyskocilova is Etnische zakenvrouw Nederland 2012

Posted by on Oct 19th, 2012 and filed under FOTO, TOPVROUW. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Ivana Vyskocilova is Etnische zakenvrouw Nederland 2012

Ivana Vyskocilova, directeur-eigenaar van Tsjecho Reizen, kwam op tweeëntwintig jarige leeftijd met slechts honderd gulden op zak naar Nederland. Zij groeide op in Praag, waar ze al vroeg leerde wat doorzetten betekende.  Lef en ondernemen eigenschappen hielpen haar om in 1995 de reisorganisatie Tsjecho Reizen op te richten. Ze zag een gat in de markt.

Het piepkleine kantoortje in centrum Rotterdam groeide in zeventien jaar uit tot een bedrijf met achttien medewerkers en een vestiging in Praag. Het pakket dat het bedrijf aanbiedt is in de afgelopen jaren uitgebreid met golf- en wintersportreizen. Samen met haar team en vooral met compagnon Lisette Vermeulen, heeft ze een stabiele, betrouwbare en waardevolle onderneming opgebouwd, waar klanten telkens naar terugkeren, aldus de jury.
Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten. Nieuwsgierig naar het verhaal achter CEO me? De schrijvers zijn te boeken voor (interactieve) lezingen. Stuur een mail naar sales@ceome.nl.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery