Jacobina Brinkman is benoemd tot partner PwC

Posted by on Jan 3rd, 2013 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Jacobina Brinkman is benoemd tot partner PwC

Jacobina Brinkman (46) is benoemd tot partner in de Assurance-praktijk van PwC. Ze richt zich op beursgenoteerde bedrijven. Eerder werkte Brinkman bij KPMG, waar zij als partner onder meer verantwoordelijk was voor klanten in de media- en retailsector. Bij dit bedrijf was zij voorzitter van de Diversity Board. In een interview over diversiteit vertelde ze:

“In de jaren ’90 was ik één van de vele vrouwen die werd aangenomen. Diversity was destijds met een derde vrouwelijke werknemers geen thema bij KPMG. Tegen de tijd dat ik partner werd bleken de meeste vrouwen echter te zijn afgehaakt.”

Lees hier verder.

Ze is lid van de raad van toezicht van het Fonds Podiumkunsten.

Op de site van PWC valt te zien dat van 81 partners Assurance er 10 vrouw zijn. Brinkman staat er nog niet bij (3/1/13).

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen (3e druk alweer!)

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten. Nieuwsgierig naar het verhaal achter CEO me? De schrijvers zijn te boeken voor (interactieve) lezingen. Stuur een mail naar sales@ceome.nl.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery