Janneke Staarink zakelijk directeur International Film Festival Rotterdam

Posted by on Jun 3rd, 2010 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Janneke Staarink zakelijk directeur International Film Festival Rotterdam

Janneke Staarink is per 13 juli 2010 benoemd tot zakelijk directeur van het International Film Festival Rotterdam. Staarink (35) volgt in deze functie Patrick van Mil op die nu zakelijk directeur is van het Stedelijk Museum in Amsterdam. Bij het IFFR is Staarink onder meer verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en interne organisatie, het financiële beleid, marketing en de subsidie-, fondsen- en sponsorwerving.

Na haar studies Facilitaire dienstverlening aan de Hogeschool van Groningen en Culturele bedrijfsvoering aan de Hogeschool voor de Kunsten in Antwerpen werkte Staarink vanaf 1998 bij IDTV. Sinds 2006 was Staarink werkzaam bij het Oerol Festival op Terschelling; de eerste anderhalf jaar als zakelijk directeur, later als algemeen directeur. De afgelopen maanden was zij werkzaam bij Xsaga in Amsterdam.

Beeld: Anne Zorgdrager

Share

Leave a Reply

Photo Gallery