Karin Orsel vice-vz International Chamber of Shipping

Posted by on Jun 12th, 2013 and filed under FOTO, TOPVROUW. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Karin Orsel vice-vz International Chamber of Shipping

Karin Orsel is gekozen als eerste vrouwelijke vice-voorzitter van de International Chamber of Shipping. Dit gebeurde afgelopen week in Oslo waar ICS haar jaarlijkse algemene ledenvergadering hield.
Orsel is CEO van scheepvaartbedrijf Management Facilities Group en was al bestuurslid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders. Binnen de KVNR is onder meer voorzitter van de Commissie Economische zaken. Op de foto staat ze met haar mannelijke collega’s bij ICS.

De ICS vertegenwoordigt meer dan tachtig procent van de wereldwijde koopvaardijvloot, lezen we in het persbericht van haar bedrijf. Door middel van lidmaatschap van reders en internationale verenigingen houd de ICS zich onder andere bezig met alle juridische, wet- en regelgeving en veiligheidsaspecten. De ICS onderhoud nauwe banden met de Verenigde Naties inzake de beveiliging van mensenlevens op zee en de bescherming van het maritieme milieu.

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen (3e druk alweer!)

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten. Nieuwsgierig naar het verhaal achter CEO me? De schrijvers zijn te boeken voor (interactieve) lezingen. Stuur een mail naar sales@ceome.nl.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery