Mylène Zwaans secretaris en alg. directeur Universiteit Tilburg

Posted by on Oct 5th, 2012 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Mylène Zwaans secretaris en alg. directeur Universiteit Tilburg

Mylène Zwaans is benoemd tot secretaris en algemeen directeur van de universiteit van Tilburg. Zwaans is er sinds 2003 werkzaam, eerst als afdelingshoofd van de Centrale financiële en salarisadministratie, later als secretaris-directeur van Netspar. In 2009 is zij benoemd tot managing director en adjunct directeur van IVA beleidsonderzoek en advies.

Als secretaris is zij verantwoordelijk voor de coördinatie van het beleids- en besluitvormingsproces. In de rol van algemeen directeur ondersteunt zij het college van bestuur bij de bedrijfsvoering. Ook geeft ze leiding aan het directeurenoverleg en aan organisatiebrede projecten en programma’s.

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery