Ondernemende vrouwen van het jaar 2011

Posted by on Nov 14th, 2011 and filed under NETWERKEN. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Laurentien van Amsberg opent de conferentie.

23 november wordt de eerste Women’s Conference Europe in Nederland gehouden. De Federatie Zakenvrouwen heeft het initiatief genomen voor een Nederlandse versie, met sprekers als Alexander Rinnooy Kan (SER) en Agnes Jongerius (FNV).

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Amsterdam worden ook maarliefst vijf vrouwenprijzen uitgedeeld: de ZZP-er van het jaar, de internationale onderneemster van het jaar, de MKB-er van het jaar, de topmanager van het jaar en het toptalent van het jaar.

De laatstgenoemde prijzen zijn dit jaar overgenomen van het Managersnetwerk Nederland dat de afgelopen de aparte prijzen voor vrouwen uitreikte.

In de categorie ‘topmanager’ zijn genomineerd:

  • Jeanine Helthuis (Directievoorzitter Monuta Holding NV)
  • Ellen Faber (Directievoorzitter Achmea divisie Directe Distributie)
  • Maartje Bouvy (CFO Wholesale & Operations KPN)
  • Renée Wilke (Commercieel Directeur Menzis)

In de categorie ‘internationale onderneemster’ zijn genomineerd: Arjanneke Teeuw (Healthy People) en Kristel Groenenboom (Container Services C. Groenenboom).

 

Beeld: Women’s Conference Europe

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen is uit.

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery