Onderneming pitchen, hoe doe je dat?

Posted by on Apr 12th, 2012 and filed under RECENT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

The Next Women organiseert op 25 april een evenement voor onderneemsters in Rotterdam. Doel is om startende vrouwelijke ondernemers voor te bereiden op een investeringsronde en kennis te laten maken met investeerders.

Twaalf starters krijgen de kans hun zakelijke plan te presenteren aan een panel van investeerders en andere deskundigen. Het panel geeft constructieve feedback op de ‘pitch’ en het businessplan. De zaal biedt plek aan ongeveer honderd geïnteresseerden, toegang en deelname is gratis.

Dit jaar vinden er vijf Pitch Events plaats, verspreid over het hele land. De events wordt ondersteund door onder meer het ministerie van EZ , Business Angels Nederland, FIP Netwerk, E-Factor, Microsoft BizSpark, Astia, AllWomenonTop en Sprout. Investeerders zoals Henq Capital, Peak Capital, Triodos Bank, Van Den Ende & Deitmers en diverse informele investeerders nemen plaats in het investeerderspanel.

Simone Brummelhuis, oprichter van The Next Women: “The Pitching events resulteren in het overbruggen van barrières, het tegemoetkomen aan de  behoeftes van de markt, het introduceren van vrouwelijke ondernemers met een zakelijk netwerk van investeerders en andere groeiondernemers en het vergroten van hun kennis over hun kapitaalbehoefte. Uiteindelijk resulteert dit in een grotere participatie van vrouwelijke ondernemingen en banengroei.”

Meer informatie en aanmelden hier.

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen is uit.

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery