Petra van den Burg Twentse Zakenvrouw 2011

Posted by on Nov 15th, 2011 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Petra van den Burg Twentse Zakenvrouw 2011

Dit jaar zijn Petra van den Burg en Selvi Ayranci de nieuwe Twentse Zakenvrouwen van het Jaar 2011. Petra van den Burg is uitgeroepen tot Beste Twentse vrouwelijke ondernemer, Selvi Ayranci tot  Beste Twentse vrouwelijke manager.

Van den Burg is eigenaresse van  Hair & Beauty by Petra van den Burg en werd door de jury omschreven als een echte vakvrouw. Zij zou goed kunnen delegeren, heeft verantwoordelijkheid en weet medewerkers aan zich te binden. Selvi Ayranci is   districtsdirecteur afdeling Particulieren van de ABN Amro. Over haar stond in het juryrapport: “Zij is een coachend leider die niet schroomt om alles te benoemen. Ze is heel goed in staat om de buitenwereld naar binnen te halen. Ze is geen kloon van de bank maar maakt de bank juist beter door positief-kritisch te zijn. Men werkt graag voor en met haar.”

 

Share

Leave a Reply

Photo Gallery