Sybilla Dekker weg als lid RvC AkzoNobel

Posted by on Jul 20th, 2010 and filed under FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Sybilla Dekker weg als lid RvC AkzoNobel

Sybilla Dekker stopt als lid van de raad van commissarissen van chemieconcern AkzoNobel. Ze wordt opgevolgd door een man, Kees Linse. Linse was voorzitter van het Nederlandse pensioenfonds van Shell. De RvC bestaat uit acht leden waarvan twee vrouw zijn.

In het persbericht somt het chemieconcern de functies van Dekker op: voorzitter van de Raad van Toezicht Kadaster, het Diabetesfonds, de Strategische Adviesraad Bouw en Ondergrond TNO, de Antilliaanse Medefinancierings Organisatie AMfO en de Taskforce Vrouwen naar de top.

Verder is ‘the old girl’ onder meer lid van de Raad van Commissarissen van de Bank van Nederlandse Gemeenten BNG en het advies- en ingenieursbureau DHV. Sinds kort is de voormalige minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu voorzitter van de Tafel van Borging voor de Maasvlakte 2.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery