Titia Cnossen burgemeester van Woudenberg

Posted by on Jan 27th, 2012 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Titia Cnossen burgemeester van Woudenberg

Titia Cnossen mag zich de eerste vrouwelijke burgemeester van de Christen Unie noemen. Ze wordt de burgermeester van Woudenberg.

In het Reformatorische Dagblad vertelt ze over haar benoeming dat burgemeesterschap vrouwenwerk is. “Het burgemeesterschap is ook echt iets voor vrouwen. Je moet een antenne hebben voor wat er leeft in de samenleving.” Of mannen dat volgens haar niet hebben, vertelde ze er niet bij.

In het persbericht van de gemeente Woudenberg staat over haar carrière: “Cnossen (geboren op 7 september 1957 te Pijnacker) is getrouwd en heeft drie kinderen. Zij woont in Berkel en Rodenrijs. Mevrouw Cnossen heeft 10 jaar bestuurlijke ervaring. Vanaf november 2008 is zij wethouder van de gemeente Woerden. Zij is als wethouder onder meer verantwoordelijk voor Onderwijs en onderwijshuisvesting, Wijkgericht werken en leefbaarheid, Verkeer en vervoer, Beheer openbare ruimte, Afval en reiniging en voor Monumenten en archeologie. In de periode tot april 2010 was zij portefeuillehouder Sociale Zaken, WMO, Welzijn en Volksgezondheid. Mevrouw Cnossen was ook politiek en bestuurlijk actief in haar woongemeente, Berkel en Rodenrijs. Zij was daar een aantal jaren raadslid en in de periode 2002-2007 wethouder.”

Beeld: Woerden

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen is uit.

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery