Topvrouw GM valt niet toevallig in de prijzen

Posted by on Feb 3rd, 2015 and filed under LEIDERSCHAP. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Mary Barra GMMary Barra, CEO van GM, verzamelt awards en andere accolades bij de vleet sinds ze de hoogste baas is bij het Amerikaanse autobedrijf. Nu blijkt dat de uitreiking van die prijzen en titels samenvalt met fikse donaties aan de uitreikende organisaties. Dit bericht autoblog GMauthority.com. Het bedrijf zou zo het imago van GM en de topvrouw proberen op te poetsen.

Barra staat sinds een jaar aan het hoofd van GM en het was geen makkelijk jaar. Een levensgevaarlijk defect kwam aan het licht in GM-auto’s. Terwijl het defect dodelijke slachtoffers veroorzaakte, accepteerde Barra de “Living Legacy Award” van het National Women’s History Museum. Ook een donatie aan het Michigan Women’s Foundation leidde tot een mooie prijs. Nog meer verbanden tussen donaties en prijzen worden nu uitgezocht door het National Legal Policy Center, een Amerikaanse organisatie die zich inzet voor ethiek.

Share

Comments are closed

Photo Gallery