Wanda van Kerkvoorden lid bestuur Orde van Advocaten

Posted by on Jan 3rd, 2013 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Wanda van Kerkvoorden lid bestuur Orde van Advocaten

Wanda van Kerkvoorden is benoemd tot lid van de Algemene Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten. De AR vormt het bestuur van de orde. Ze wordt verantwoordelijk voor de portefeuille procesinnovatie, digitalisering en ICT.

Van Kerkvoorden won in 2007 de Sonja Boekman-prijs, voor de meest veel belovende vrouwelijke advocaat. In een interview vertelde ze over diversiteit:

“[…] wat betreft de participatie van vrouwen in de top van de advocatuur is er nog veel werk te verzetten. Puur alleen al om rationele redenen zou je voor gemengde teams moeten gaan, omdat die beter presteren. Toch lukt het maar niet om in de top meer vrouwelijke advocaten te krijgen. Ik trek veel het land in met deze boodschap.”

Gevraagd naar haar ‘Hollandse held’ antwoordde ze: “Annie M.G. Schmidt. Zij was een perfect eigenzinnige, oorspronkelijke en humoristische self made woman. En heel Hollands. Uniek.”

Lees hier verder.

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen (3e druk alweer!)

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten. Nieuwsgierig naar het verhaal achter CEO me? De schrijvers zijn te boeken voor (interactieve) lezingen. Stuur een mail naar sales@ceome.nl.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery