Wat betekent Prinsjesdag voor u?

Posted by on Sep 23rd, 2014 and filed under GELD. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Welke gevolgen hebben de kabinetsplannen voor u? In een serie video’s geven bestuursvoorzitter Gerrit Zalm en hoofdeconoom Han de Jong van ABN AMRO inzicht in de gevolgen van de nieuwe rijksbegroting voor uw portemonnee.

Door de stortvloed aan financieel nieuws rondom Prinsjesdag is het niet eenvoudig de belangrijkste gevolgen van de nieuwe begroting en kabinetsplannen voor u op een rij te krijgen.
Wat betekent de Miljoenennota voor mensen met een eigen huis, met vermogen en voor ondernemers? Ook dit najaar geeft ABN AMRO de antwoorden op deze en andere vragen tijdens de ‘Derde Woensdag in September’.

Vanuit de Hermitage in Amsterdam sprak Hella Hueck op de derde woensdag in september met bestuursvoorzitter Gerrit Zalm en hoofdeconoom Han de Jong over de Miljoenennota en economische onderwerpen. Zo ging het onder andere over de ontwikkelingen op pensioengebied, de aantrekkende huizenmarkt en de gevolgen van de huidige geopolitieke onrust voor Nederland.


Het event was op woensdag 17 september. Dit is een bericht van een van onze partners.
Beeld gouden koets: Flickr

Share

Comments are closed

Photo Gallery