Way Fong Lee is Etnische vrouwelijke manager Nederland 2012

Posted by on Oct 19th, 2012 and filed under FOTO, TOPVROUW. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Way Fong Lee is Etnische vrouwelijke manager Nederland 2012

Way Fong Lee, manager ondernemingscontrole NedTrain (onderdeel van de NS), groeide op in het Chinese restaurant van haar ouders. Ze kreeg al op jonge leeftijd van haar vader mee dat geluk niet uit de hemel komt vallen, maar dat je daar hard voor moet werken. Na haar studie bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen ging zij aan de slag in het bedrijfsleven.
Inmiddels is zij bij Ned Train verantwoordelijk voor de financieel-economische beheersing van de bedrijfsvoering. Zij hecht sterk aan een transparante werkwijze en samenwerking. Ze toont initiatief en is in staat onder hoge werkdruk, en onder zowel aandacht van media als politiek, zeer gevoelige thema’s intern en extern bespreekbaar te maken. De jury was onder de indruk van haar visie op samen werken met mensen van verschillende achtergronden.

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten. Nieuwsgierig naar het verhaal achter CEO me? De schrijvers zijn te boeken voor (interactieve) lezingen. Stuur een mail naar sales@ceome.nl.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery