Dieuwke Wynia toch niet hoofd televisie bij BNN

Posted by on Dec 26th, 2011 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Dieuwke Wynia toch niet hoofd televisie bij BNN

Eindredacteur Dieuwke Wynia, genoemd als groot succesfactor van televisieprogramma DWDD, heeft toch besloten niet als hoofd televisie bij BNN aan de slag te slaan. In NRC Handelsblad van het kerstweekend, vertelt ze in een interview hoe ze een aanbod kreeg van Matthijs van Nieuwkerk om haar functie bij de VARA uit te bouwen en samen met hem als hoofredacteur van DWDD zelfstandige programma’s uit te werken. Deze functie vond ze te aanlokkelijk, vertelt ze. Dus ze blijft bij de VARA.

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen is uit.

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten.

Share
Share

Leave a Reply

Photo Gallery