Directeur foute implantaten gearresteerd

Posted by on Jan 26th, 2012 and filed under (ON)GEHOORD. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

De directeur van Poly Implant Prothese is in Frankrijk gearresteerd. Hij moet zich verantwoorden voor de schade die zijn ‘PIP’ borstimplantaten hebben veroorzaakt. De implantaten scheuren en de gel zou kanker kunnen veroorzaken. Het leverde een wereldwijd gezondheidsschandaal op.

Jean-Claude Mas is mede-oprichter van het bedrijf en was sinds het sluiten van zijn bedrijf in 2010 spoorloos verdwenen.  De Europese opsporingsdienst Interpol vond de man in Costa Rica en verzocht om uitlevering aan Frankrijk.  Inmiddels is hij met een compagnon in verzekering gesteld.

Leiders – van landen en bedrijven – worden steeds vaker en effectiever tot verantwoording geroepen.

Beeldmarcovdz

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen is uit.

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery