Emma Thompson: ‘je moet niet alles willen’

Posted by on Aug 3rd, 2010 and filed under BALANS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Zelf heeft ze alles (als je daar natuurlijk alles onder verstaat): talent, een carrière waar je U tegen zegt, een relatie en twee kinderen. Maar actrice Emma Thompson vindt het voor haar seksegenoten oneerlijk dat ze het idee hebben dat ze alles moeten willen en alles moeten hebben. Ze zegt dit in het Amerikaanse tijdschrift Good Housekeeping (nomen est omen?).

Emma Thompson WEF

Emma Thompson met weer een award

Thompson (51 jaar en moeder van de 10-jarige Gaia en de 23-jarige Tindyebwa Agaba, geadopteerd) heeft thuis een Oscar in de kast staan. Ze zegt niettemin: “je hoeft het niet allemaal tegelijk te hebben, dat is niet goed voor je. Je kunt niet een geweldige moeder zijn en de hele tijd werken, die combinatie is niet ideaal.”

En: “De enige manier om alles te hebben is door je huishouden te delegeren aan andere mensen – dat zou ik nooit willen doen… Dus doe ik het zelf en kost het veel tijd en moeite.”

Beeld: WEF

Share

Leave a Reply

Photo Gallery