Goed werkgeverschap trekt werkende ouders

Posted by on Oct 29th, 2013 and filed under BALANS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

In 2013 denkt Shell in Nederland zo’n zevenhonderd nieuwe werknemers een baan aan te bieden, waarvan rond de vijfhonderd met een technische achtergrond. Shell is op zoek naar IT-talent voor zowel infrastructuur als applicaties, maar ook in business en strategie-ontwikkeling.

Shell is bovendien onlangs uitgeroepen tot #2 Beste Werkgever voor werkende ouders 2013. Het Kadaster en voor Accenture. Shell ontving de zogenoemde Loftrompet tijdens het jaarlijkse Lof-congres van het gelijknamige magazine voor werkende moeders.
“Het is geweldig om erkend te worden als bedrijf voor je goede werkgeverschap. Shell heeft echt iets te bieden voor werkende moeders en vaders, aldus Nolda Tipping-Griffioen, voorzitter van het Shell Women’s Network, die de prijs namens Shell in ontvangst nam. “We zijn naast een competitief en innoverend bedrijf, ook een bedrijf waar werknemers alle kansen krijgen zich te ontwikkelen en waar kind en carrière goed samen gaan.”
Bij Shell in Nederland werken 10.915 mensen, waarvan ruim 63 procent werkende ouder is. Shell ouders hebben gemiddeld 2,1 kinderen.

Share

Comments are closed

Photo Gallery