Gratis strijkservice voor Belgische vrouwen

Posted by on Oct 29th, 2010 and filed under BALANS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

StrijkenMorgen reikt Aithra, een netwerk voor ondernemende vrouwen in Midden en West-Brabant en de Noord Kempen van België, een prijs uit aan de meest aansprekende ondernemende vrouw van de regio. Ook is er een aanmoedigingsprijs voor jong en ondernemend vrouwelijk talent.

Eén van de genomineerden is de 24-jarige Kristel Groenenboom, eigenaar van Groenenboom Container Service. In een interview op Bredavandaag.nl spreekt ze haar ambitie luid en duidelijk uit. Haar moeder had een eigen groothandel en is haar grote voorbeeld.

Op de vraag of de vrouwenemancipatie is geslaagd, zegt ze dat Nederlanders een voorbeeld kunnen nemen aan België. “De Belgische vrouwen zijn veel hoger opgeleid en werken meer aan hun toekomst. Er is goede kinderopvang. De scholen zijn er op ingesteld dat meeste vrouwen werken. Vrouwen krijgen bijvoorbeeld gratis bonnen om kleding te laten strijken.”

Drie kandidaten maken kans op de Aithra Award. Dat zijn Nicole van Son, Denise de Vlieger en Rianne de Witte. Naast Groenenboom zijn ook Marieke de Kort en Petra Koenders genomineerd voor de aanmoedigingsprijs.

Beeld: Kevin H.

Follow CEO_ME on Twitter

Share

Leave a Reply

Photo Gallery