Halina Reijn vindt het lastig kiezen

Posted by on Sep 14th, 2011 and filed under (ON)GEHOORD. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

In het AD laat actrice Halina Reijn weten dat ze het lastig vindt om te moeten kiezen tussen haar carrière en een gezin. Het liefst, zegt ze, zou ze een andere vrouw zwanger maken die voor het kind zorgt naast een parttime baan. Reijn wil dan wel het geld verdienen. Ze vindt het onrechtvaardig te moeten kiezen en houdt al helemaal niet van de ‘dictatuur van het baren die vrouwen elkaar opleggen’. Lees hier meer…

Follow CEO_ME on Twitter

Vrijdag 23 september komt CEO me! uit. Ondertitel: Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen. Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?

Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Reserveer hier alvast het boek. Kopers die vóór de publicatiedatum het boek bestellen, ontvangen een toepasselijk presentje.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery