Jennifer Sonke wordt partner bij Prowareness

Posted by on Jul 23rd, 2012 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Jennifer Sonke wordt partner bij Prowareness

Prowareness, een Agile software ontwikkelaar, heeft haar eerste vrouwelijke partner, Jennifer Sonke, aangekondigd met een ronkend persbericht. Carrière maken anno 2012: “Jennifer is een uitstekend voorbeeld van keihard werken en niks extra’s daarvoor terugvragen.”

Het persbericht:

“Naast de  oprichter, CTO en general manager uit India krijgt nu ook CFO, Jennifer Sonke, een pakket met aandelen aangeboden. De eerste vrouwelijke partner is een mijlpaal voor de Goudse specialist en iedereen kan partner worden binnen Prowareness. Mits iemand over de juiste mentaliteit en instelling beschikt en vooral ook passie voor zijn vak toont.

“Jennifer toont eigenaarschap en ondernemersmentaliteit. Ze pakt haar verantwoordelijkheden en heeft echt een Prowareness hart. Ik heb mijzelf dan ook de vraag gesteld waarom ik haar nog niet uitgenodigd had om partner te worden. Iedereen binnen Prowareness, met de juiste mentaliteit, die passie voor zijn vak heeft en professioneel gedrag vertoont, moet partner kunnen worden. Jennifer is een uitstekend voorbeeld van keihard werken en niks extra’s daarvoor terugvragen. Waar anderen gaten laten vallen, pakt zij deze op. Ik ben enorm trots om haar als partner te mogen verwelkomen.” Aldus de oprichter van Prowareness, Vikram Kapoor.

Voor Jennifer kwam de uitnodiging als verrassing en ze is zeer vereerd. Jennifer over haar partnership bij de Agile specialist: “Ik werk nu bijna 6 jaar voor Vikram en zie deze uitnodiging als een compliment voor mijn werk van de afgelopen jaren. Voor mijn gevoel verandert er aan mijn werk weinig nu ik partner word, ik ga voor de volle 100% voor dit bedrijf. Maar dat neemt niet weg dat ik echt oprecht vereerd ben door de uitnodiging van Vikram.” Aldus Jennifer.

In augustus worden de documenten officieel ondertekend. Dan krijgen ook CTO Rini van Solingen en general manager van Prowareness in India, Rahul Sah, aandelen. Voor Rini van Solingen betekent dit tevens een eerste pakket aan aandelen. Rahul’s portfolio wordt dan uitgebreid, hij ontving in 2011 al zijn eerste gedeelte. Who’s next?!”

Beeld: nist6ss

Share

Leave a Reply

Photo Gallery