MissChief lanceert eerste boek CEO me

Posted by on Sep 26th, 2011 and filed under FOTO, Het boek CEO me!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

MissChief lanceert eerste boek CEO me

Vrijdag 23 september is het boek CEO me! feestelijk gelanceerd op het hoofdkantoor van Theodoor Gilissen Bankiers te Amsterdam.

Tanja Nagel, CEO van de private bank, heette de genodigden welkom en citeerde uit het nieuwe boek van Mirjam van Immerzeel en Willemijn van Benthem. Het “handboek voor ambitieuze vrouwen en mannen” werd vervolgens met verve en humor besproken door reclameman Eugene Roorda. “Hier heb je wat aan als je naar de top wil. Maar denk niet dat het alleen een vrouwenboek is; ik vind het eerder een mannenboek!”

Vervolgens was het tijd voor de uitreiking van de twee eerste exemplaren aan topvrouw Heleen van Benthem (geen familie) van United Coffee, en Norbert de Melker, directeur van het Nederlands Kenniscentrum voor Commissarissen en Toezichthouders.

“Het is een handboek vol adviezen, maar het biedt vooral ook inzicht in de mens achter de CEO”, betoogde de topvrouw. De Melker wees op de nieuwe fase die is aangebroken voor leiderschap en de discussie rond diversiteit. “Dit boek luidt die fase in, en doet dat in een prettige schrijfstijl. Het leest als een trein.”

Tijdens de borrel – verzorgd door de bank – signeerden de auteurs het boek.

Beeld: Anne van Gelder

 

Share

Leave a Reply

Photo Gallery