Ormit bekroond als beste werkgever

Posted by on Mar 22nd, 2013 and filed under CARRIÈRE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Met een score van 90 procent op de zogeheten Trust Index, die de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties meet, behaalde ORMIT de eerste plaats in het Great Place to Work onderzoek 2013 in de categorie middelgrote bedrijven.

Hetty van Ee is de trotse algemeen directeur van het bedrijf. “Dat we zelfs in deze moeilijke tijd de eerste plaats halen, is natuurlijk fantastisch. Als specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling willen we graag het goede voorbeeld geven. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen ORMIT gedreven is om zowel de organisatie als zichzelf verder te ontwikkelen, goed samen te werken en daarmee goede resultaten neer te zetten, maar ook plezier te hebben met elkaar. Het is een bevestiging van onze filosofie dat in bedrijven met een duidelijke visie over goed samenwerken, kwaliteit leveren en plezier hebben, effectiever wordt gewerkt. Succes is een gevolg van de bevlogenheid en inzet van medewerkers en de manier waarop mensen samenwerken.”

Beeld: Ormit
Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen (3e druk alweer!)

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten. Nieuwsgierig naar het verhaal achter CEO me? De schrijvers zijn te boeken voor (interactieve) lezingen. Stuur een mail naar sales@ceome.nl.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery