Sandra Addink nieuw bestuurslid ledenraad FrieslandCampina

Posted by on Jun 26th, 2014 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Sandra Addink nieuw bestuurslid ledenraad FrieslandCampina

De ledenraad van zuivelcoöperatie FrieslandCampina heeft in de vergadering van 11 juni Sandra Addink benoemd tot bestuurslid. De bestuursleden Angelique Huijben en Frans Keurentjes zijn door de ledenraad herbenoemd.

Addink heeft samen met haar echtgenoot een melkveebedrijf in Markelo. Sinds 1 februari 2004 is zij lid van zuivelcoöperatie FrieslandCampina. Thans is zij manager werkprocessen en kwaliteit bij Countus accountants + adviseurs in Zwolle.
Addink is ook lid van de raad van commissarissen van ForFarmers. Zij heeft een hbo-opleiding afgerond in bedrijfskunde en accountancy. Haar benoeming gaat in op 16 december 2014. Ze zal dan tevens lid worden van de raad van commissarissen van FrieslandCampina. Sandra Addink volgt Jan Uijttewaal op die in december 2014 aftredend en niet herbenoembaar is.

Beeld, Jeroen Bennink, Flickr

Share

Leave a Reply

Photo Gallery