Sylvia Böcker vertrekt bij Wegener

Posted by on Oct 5th, 2010 and filed under FOTO, TOPVROUW. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Sylvia Böcker vertrekt bij Wegener

Sylvia Böcker, directeur Program & Business Development en daarmee verantwoordelijk voor de digitale uitgeefactiviteiten, vertrekt per direct bij uitgeefconcern Wegener. Zij volgt topman Joop Munsterman die, na een ruzie over het plan om per 1 januari de ICT-activiteiten van Wegener te outsourcen naar India, is ontslagen. Dat zou een besparing van 10 miljoen euro opleveren en dat zien de aandeelhouders van het bedrijf wel zitten.

Wegener is eigendom van de Britse uitgever Mecom (met krantentitels en websites in Noorwegen, Denemarken en Polen). De Nederlandse uitgever is goed voor zo’n 85 procent van Mecom’s omzet, zo lezen we in De Telegraaf. De Nederlandse bestuurders en managers zijn bang voor verder uitkleden van de Nederlandse activiteiten ten gunste van goedkopere leveranciers in goedkopere landen. Wil Cornelisse, lid van de raad van bestuur, zit sinds gisteren ziek thuis.

Beeld: Thomas Duchnicki

Share

Leave a Reply

Photo Gallery