Tsjechische politicae pin-ups op kalender

Posted by on Jul 13th, 2010 and filed under RECENT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

czechWie kent de kalender van bandenfabrikant Pirelli niet? De kalender waar menig mannenhart van gaat kloppen, omdat het de mooiste vrouwen in de mooiste poses laat zien. Nou, die kalender heeft een concurrent gekregen. Een Tsjechische kalender voor 2011 met prachtige zwart-wit foto’s die weinig aan de verbeelding overlaten, alleen….het zijn geen standaard fotomodellen, het zijn de vrouwelijke politica uit Tsjechië zelf. Ze zijn net gekozen in het parlement.

De vrouwen zijn tot deze actie zijn overgegaan omdat er een record aantal vrouwen is gekozen (44 van de 200 zetels). En ze willen met deze kalender de aandacht trekken voor het feit dat er meer vrouwen zijn in de politiek én dat je als vrouw mag laten zien dat je sexy bent. De opbrengsten van de kalender gaan naar het goede doel, maar of de kalender met de provocatieve foto’s (tenminste, als je politica in lingerie provocatief vindt) het goede doel dient, weten we niet. Misschien als de heren ook uit de kleren gaan?  Overigens is in het nieuwe kabinet van Tsjechië geen enkele vrouw geplaatst.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery