Women Inc Festival heeft geldpaviljoen

Posted by on Feb 6th, 2013 and filed under GELD. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Women Inc Festival is dit jaar neergestreken in Amsterdam RAI. Vanaf zaterdag 18 februari bieden de organisatoren een divers en kleurrijk programma met topsprekers. CEO me is er weer bij, en vindt vooral deze programmaonderdelen interessant:

Zaterdag 16 februari
Kop koffie met… minister Jet Bussemaker: Het festival opent in stijl, met een interview met Jet Bussemaker, Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hoe ziet zij de stand van zaken voor vrouwen in Nederland ? Welk verschil wil zij gaan maken in de emancipatie van vrouwen? En hoe is zij zelf zo ver gekomen?

Maandag 18 februari Talkshow Wat let ons?
De economische zelfstandigheid van vrouwen is al heel lang een van de speerpunten van het emancipatiebeleid van de overheid. in het huidige regeerakkoord wordt steeds meer een beroep gedaan op de eigen kracht van vrouwen om economisch zelfstandig te worden.
Er is inmiddels een groot aantal methodieken voor handen om vrouwen te activeren. En onderzoek geeft zicht op wat hen daar tot nu toe van weerhoudt. Wat hebben lokale overheden nodig om deze beweging lokaal af maken en gezamelijk te gaan voor een vergroting van de economische zelfstandigheid van vrouwen?
Met Andrée van Es (Wethouder Amsterdam), Korrie Louwes (Wethouder Rotterdam), Mariska ten Heuw (Wethouder Hengelo) en Patrick Welman (Wethouder Enschede).

16, 17 en 18 februari Het Geldpaviljoen
In het Geldpaviljoen vind je talkshows, workshops en voorstellingen rond het thema Geld in de breedste zin van het woord. Zo is er een talkshow over succesvolle webshops en over trendwatchers: hoe denken zij dat de wereld van het geld er in de toekomst uit gaat zien?
Ook daagt Dette Glashouwer je uit een band op te bouwen met geld in haar theatervoorstelling Stand up economy.
Daarnaast leert Chris Vannitsem, oprichtster van PursePower, je de tien basisprincipes van omgaan met geld. En je krijgt tips over hoe een ideaal budget eruit ziet en hoe je dat kan maken. Het Vrouw & Geldspel van Aletta E-Quality leer je meer over jezelf en je verhouding tot geld.

Het Geldpaviljoen wordt mede mogelijk gemaakt door Delta Lloyd. Delta Lloyd Foundation zet zich sinds 2008 in om financiële zelfredzaamheid en financieel bewustzijn te bevorderen. Eén van de thema’s is vrouwen en geld. We willen vrouwen financieel slimmer en vaardiger maken. Om een grote groep vrouwen te bereiken, heeft Delta Lloyd op het Women Inc. Festival een geldpaviljoen opgezet waar de hele dag activiteiten plaatsvinden rondom geld.

Beeld: Women Inc

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen (3e druk alweer!)

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten. Nieuwsgierig naar het verhaal achter CEO me? De schrijvers zijn te boeken voor (interactieve) lezingen. Stuur een mail naar sales@ceome.nl.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery