Yvonne van Rooy per 12/5 commissaris ING

Posted by on Apr 26th, 2012 and filed under BENOEMINGEN, FOTO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Yvonne van Rooy per 12/5 commissaris ING

Yvonne van Rooy (1951) is per 12 mei aangesteld als commissaris van ING. Ze is voorzitter van de raad van bestuur van Universiteit van Utrecht, waar ze zelf ooit rechten studeerde. Eerder was Van Rooy onder meer staatssecretaris van Economische zaken.

Bij haar herbenoeming als collegevoorzitter in Utrecht meldde de universiteit het volgende: “Gegeven de maatschappelijke discussie over topinkomens in de publieke sector, heeft van Rooy besloten te kiezen voor een verlaging van haar salaris tot de balkenendenorm. Van Rooy blijft na 1 januari 2014 tot aan het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd in deeltijd verbonden aan de Universiteit Utrecht.”

Beeld: Christiaan Krouwels

Follow CEO_ME on Twitter

CEO me! Handboek voor ambitieuze vrouwen – en mannen is uit.

“Knappe prestatie” en “niet het zoveelste boek over topvrouwen te zijn, maar juist een boek over ménsen” (Management Team)

“De auteurs hebben smeuïge verhalen boven water gekregen” en “onderhoudend en adviezen genoeg in dit boek”(NRC)

Benieuwd naar de persoonlijke inzichten, verhalen en beste carrièreadviezen van Nederlandse topmannen en topvrouwen?
Laat onder meer Jan Kalff, Mirjam Sijmons (ANWB), Pauline van der Meer Mohr (Erasmus), Karel Vuursteen en Caroline Princen (ABN Amro) je meenemen naar hun werkkamers en kijk de kunst af voor de tocht naar een topfunctie.

Bestel hier het boek. We berekenen binnen Nederland geen verzendkosten.

Share

Leave a Reply

Photo Gallery